Over mij

Mijn naam is Silvia, energetisch hypnotherapeut, een gevoelige, creatieve én nuchtere Friezin en moeder van twee kinderen. Zowel professioneel als privé help ik graag mensen die geholpen willen worden en daar zal ik mij ook volledig voor inzetten. Ik heb veel mensen gecoacht als intercedent, jobcoach en accountmanager bij de overheid.

De wereld van hypnose, het werken met het onbewuste, ging voor mij open na een heftige burn-out. Die kreeg ik mede doordat ik alleen in mijn hoofd zat en niet bij mijn gevoel kwam, streng was voor mezelf, perfectionist was, de lat heel hoog legde en een laag zelfbeeld had. Het resulteerde in een tal van klachten zoals totale lusteloosheid en een sociale angst.

Het werken aan mijzelf met hypnose heeft mij weer naar mijn innerlijke kracht gebracht, naar een gevoel van rust en zelfliefde waardoor ik nu meer vanuit mijn gevoel leef.

Sinds november 2020 werk ik met veel voldoening in mijn Hypnosetherapie praktijk Via Sil. Ik stem af op wat jij nodig hebt, via mijn unieke combinatie van wie ik ben, mijn ervaring en mijn ‘gereedschapskist’.

Bewustwording van jezelf, verwerken en transformeren van emoties, verantwoordelijkheid nemen en acceptatie van wat is, zijn daar een onderdeel van.

Betrouwbaarheid, empathie, veiligheid en verbinding vind ik erg belangrijk.

Dit krijg ik terug van mijn klanten:

“Ik voelde me meteen vertrouwd bij haar zelfs om mijn diepste gevoelens te uiten, ze heeft een warme, liefdevolle en oprechte belangstelling voor je, ze verdiept zich in je, zet je tot nadenken, heeft een fijne rustgevende stem.”

Mijn doel is om jou te helpen zodat jij je authentieke zelf kunt zijn, zonder belemmerende overtuigingen, beperkende gedachten en gevoelens vanuit het verleden. Ik help je de lagen die je niet meer dienen af te pellen. Zodat jij weer bepaalt hoe jij je voelt in het NU en volop kunt genieten van jouw leven en dat gun ik jou! De kern van wie je bent, is al helemaal goed zoals je bent.

Mijn opleidingen:

Hypnotherapie Practitioner en Master Practitioner Associatietherapie
Masterclasses Hypnotherapie
Delenwerk
Ik kracht  
Kinderhypnose
Stoppen met Roken
Maagband
NLP coaching

Human Design
Soul Key therapie
Energetische Hypnose
Acces Bars
Energetische Facelift
Healing
Frequentietherapie

Wil jij dat ook? Bekijk mijn werkwijze en tarieven.