Over Silvia

Mijn naam is Silvia, een gevoelige, creatieve, spirituele én nuchtere Friezin en moeder van twee kinderen. De afgelopen jaren heb ik echt een 180 graden transformatie doorgemaakt.

Zowel professioneel als privé ondersteun ik graag mensen die geholpen willen worden en daar zal ik mij ook volledig voor inzetten. Voordat ik begon als zelfstandige, heb ik in mijn banen als intercedent, jobcoach en accountmanager bij de overheid veel mensen gecoacht. Ik stem af op wat jij nodig hebt, via mijn unieke combinatie van wie ik ben, mijn ervaring, kennis en mijn ‘gereedschapskist’.

De wereld van hypnose, energie, lichaamsgericht en het werken met het onbewuste, ging voor mij open na een heftige burn-out. Die kreeg ik mede doordat ik alleen in mijn hoofd zat en niet bij mijn gevoel kwam, streng was voor mezelf, perfectionistisch, de lat heel hoog legde en een laag zelfbeeld had. Het resulteerde in een tal van klachten zoals me nooit goed genoeg voelen, totale lusteloosheid en een sociale angst. Ik werd als het ware gedwongen door mijn onbewuste die mij stopte om te gaan leren het anders te doen.

Het werken aan mijzelf heeft mij bij mijn innerlijke kracht gebracht, naar een gevoel van rust, vertrouwen, zelfliefde en meer leven vanuit mijn gevoel. Ik gun dat iedereen.

Het meest krachtige wat je kunt doen is verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, ondanks alles wat er is gebeurt of wat je hebt meegemaakt. Soms is dat lastig en heb je wat ondersteuning nodig. Ik word er blij van mensen te begeleiden naar hun authentieke zelf en daar gelukkig mee te zijn. Vrij worden van de ballast van belemmerende overtuigingen, gedachten en gevoelens. Niet alleen praten maar juist ook je brein en lichaam inzetten om emoties te verwerken en transformeren, bewustwording te creëren en te accepteren van wat is, via mijn methodes.
Praktisch, snel, effectief en beetje vreemd als je het niet kent, maar het werkt! Zodat jij weer aan het stuur van je leven staat. Want jij bepaalt hoe jij je voelt in het NU en of jij geniet van jouw leven en dat werkt door in jouw omgeving.

Dit zeggen klanten over mij: “Ik voelde me meteen vertrouwd bij haar zelfs om mijn diepste gevoelens te uiten, ze heeft een warme, liefdevolle en oprechte belangstelling voor je, ze verdiept zich in je, zet je tot nadenken, heeft een fijne rustgevende stem.”

Mijn opleidingen:

Hypnotherapie Practitioner en Master Practitioner Associatietherapie
Masterclasses Hypnotherapie
Delenwerk
Ik kracht  
Kinderhypnose
Stoppen met Roken
Maagband
NLP coaching

Human Design
Soul Key therapie
Energetische Hypnose
Acces Bars
Energetische Facelift
Healing
Frequentietherapie