Trajecten en prijzen

Groei en bloei traject, gedurende zes tot 10 weken

Jij hebt last van je problemen en wilt deze aanpakken en oplossen! Ik help je om verbinding te maken met jouw innerlijke, emotionele wereld, te helen wat nodig is en het te veranderen. Zodat jij weer open kunt zijn, gaat bloeien, het leven weer makkelijker gaat en jij blij kunt zijn met wie je werkelijk bent. Aandacht, veiligheid, vertrouwen en zorg staan centraal. 

Ik werk in eerste instantie met 3 of 5 hypnotherapie sessies afhankelijk van jouw situatie. Elke sessie duurt ongeveer 1.5 tot 2 uren en tussen elke behandeling zit ongeveer 2 weken. Tussendoor krijg je opdrachten. Dat is het meest effectief.

Traject van 3 sessies €450 (particulieren inclusief BTW).

Betaling vooraf of anders in overleg.

Intensief Groei en bloei traject, tweedaagse retraite

Wil jij in korte tijd de verandering maken waar jij naar verlangd? Zodat jij weer kunt gaan ontspannen, bloeien en stralen!

Je bent bereid om twee dagen intensief aan de slag te gaan met je innerlijke belevingswereld. Met als doel je te verlossen van je probleem of problemen. Ik help je om bewust stil te staan bij de dingen waar jij je leven mee vult, je gedachtes, gevoelens en gedrag. Je verbindt je daarmee en ontdekt wat werkelijk voor jou belangrijk is.

Door afstand te nemen van alles wat je bezig houdt -omgeven door rust en natuur- kun je met een andere blik naar jezelf en je leven kijken. Genieten en helen wat om aandacht vraagt, om te komen tot innerlijke rust en balans

In afstemming realiseren we bijzondere en mooie ervaringen! Ik help je te verbinden met wat nodig is door middel van meerdere hypnotherapie en energetische sessies, creatieve momenten, coaching gesprekken, bezinningsoefeningen, muziek, stilte en ontspanning in de natuur. Jij hoeft niet je best te doen, je maakt contact met je onbewuste en laat je leiden door mijn stem.

Lunches, avondeten en overnachting in een fijne B&B inbegrepen. De plek waar we verblijven is prachtig, midden in de natuur (de reeën staan voor de deur) en jij zult je snel thuis voelen. Aandacht, ontspanning, veiligheid, vertrouwen en zorg staan centraal.

We starten beide dagen om 9.30 uur, eindigen de eerste dag na het avondeten en de tweede dag sluiten we rond 17.00 uur af.

Tweedaagse retraite € 650, particulieren inclusief BTW

Losse energetische behandelingen

Bij energiewerk ga ik uit van het fysieke lichaam in combinatie met het elektromagnetisch veld dat elk lichaam bezit en zijn zelfhelende vermogen. Alles is energie, ook je emoties, je gedachten en je fysieke gezondheid. Door heel jouw lichaam en om je heen stroomt energie. Energiewerk is hierop gericht. In het persoonlijke energieveld zit informatie over jouw welzijn. Er kunnen blokkades of tekorten voorkomen die kunnen leiden tot fysieke en psychische problemen. Met energiewerk worden de tekorten opgevuld en blokkades weggenomen. Het kenmerk van energiewerk is dat er wordt uitgegaan van het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Ik maak in mijn hypnosesessies gebruik van energiewerk.

Je kunt losse energetische sessies boeken zoals acces bars, energetische facelift en frequentietherapie, €60.