Trajecten en prijzen

Groei en bloei traject

Jij hebt last van je problemen en wilt deze aanpakken en oplossen! Ik help je om verbinding te maken met jouw innerlijke, emotionele wereld, te helen wat nodig is en het te veranderen. Zodat jij weer open kunt zijn, gaat bloeien, het leven weer makkelijker gaat en jij blij kunt zijn met wie je werkelijk bent. Aandacht, veiligheid, vertrouwen en zorg staan centraal. 

Ik werk in eerste instantie met 3 of 5 (hypno)therapie sessies afhankelijk van jouw situatie. Elke sessie duurt ongeveer 1.5 tot 2 uren en tussen elke behandeling zit ongeveer 2 weken. Tussendoor krijg je opdrachten. Ik kan in overleg diverse methodes inzetten om jouw gewenste resultaat te behalen.

Traject van 3 sessies €450 (particulieren inclusief BTW).

Betaling vooraf of anders in overleg.

Intensief Groei en bloei traject, tweedaagse retraite

Wil jij in korte tijd de verandering maken waar jij naar verlangd? Zodat jij weer kunt gaan ontspannen, bloeien en stralen!

Je bent bereid om twee dagen intensief aan de slag te gaan met je innerlijke belevingswereld. Met als doel je te verlossen van je probleem of problemen. Ik help je om bewust stil te staan bij de dingen waar jij je leven mee vult, je gedachtes, gevoelens en gedrag. Je verbindt je daarmee en ontdekt wat werkelijk voor jou belangrijk is.

Door afstand te nemen van alles wat je bezig houdt -omgeven door rust en natuur- kun je met een andere blik naar jezelf en je leven kijken. Genieten en helen wat om aandacht vraagt, om te komen tot innerlijke rust en balans

In afstemming realiseren we bijzondere en mooie ervaringen! Ik help je te verbinden met wat nodig is door middel van meerdere hypnotherapie en energetische sessies, creatieve momenten, coaching gesprekken, bezinningsoefeningen, muziek, stilte en ontspanning in de natuur. Jij hoeft niet je best te doen, je maakt contact met je onbewuste en laat je leiden door mijn stem.

Lunches, avondeten en overnachting in een fijne B&B inbegrepen. De plek waar we verblijven is prachtig, midden in de natuur (de reeën staan voor de deur) en jij zult je snel thuis voelen. Aandacht, ontspanning, veiligheid, vertrouwen en zorg staan centraal.

We starten beide dagen om 9.30 uur, eindigen de eerste dag na het avondeten en de tweede dag sluiten we rond 17.00 uur af.

Tweedaagse retraite € 650, particulieren inclusief BTW

Energetische behandeling

Bij energiewerk ga ik uit van het fysieke lichaam in combinatie met het elektromagnetisch veld dat elk lichaam bezit en zijn zelfhelende vermogen. Alles is energie, ook je emoties, je gedachten en je fysieke gezondheid. Door heel jouw lichaam en om je heen stroomt energie. Energiewerk is hierop gericht. In het persoonlijke energieveld zit informatie over jouw welzijn. Er kunnen blokkades of tekorten voorkomen die kunnen leiden tot fysieke en psychische problemen. Met energiewerk worden de tekorten opgevuld en blokkades weggenomen. Het kenmerk van energiewerk is dat er wordt uitgegaan van het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Ik maak in mijn hypnose sessies gebruik van energiewerk.

Je kunt losse energetische sessies boeken zoals acces bars, energetische facelift en frequentietherapie, €60.

Soulkey therapie sessie

In een SoulKey® Therapy sessie werk ik via jouw onderbewustzijn in hypnose op zielsniveau waar je kennis, antwoorden, oplossingen en inzicht kunt krijgen op belangrijke levensvragen. Het is een geavanceerde vorm van hypnose waarin je op zielsniveau komt met daarin regressie- en reïncarnatietherapie. Ontwikkeld door Martin Castor en je kunt er trauma’s en fysieke problemen mee oplossen.
Wanneer is een SoulKey sessie voor jou geschikt?
Als jij tegen dezelfde patronen aanloopt, belemmerende overtuigingen hebt , jezelf kwijt bent, je afvraagt wat is mijn doel op aarde, nieuwsgierig ben naar je taak / missie hier in dit leven, fysieke klachten hebt. Je wilt graag vorige levens onderzoeken, je zielsraad en/of gidsen ontmoeten of zelfs levens tussen levens beleven, je op spiritueel gebied op een volgend leven wilt komen, het is zelfs mogelijk om downloads te ontvangen.

Je laat in een sessie belemmerende verbindingen , eventuele trauma’s en emoties los. Inzichten, nieuwe gevoelens en kennis uit de sessie neem je mee in dit leven waardoor er echt iets verandert in jou en daardoor in je buitenwereld.

Deze prachtige bijzondere reis is een zeer krachtige methode die je leven positief zal veranderen, je zult het voelen, ervaren en weten! Al heel veel mensen hebben deze reis met veel resultaat ervaren en het mooie is je hoeft niet religieus of spiritueel te zijn!
Jij zult ontdekken wat een mooie ziel jij bent zodat jij verder kunt op jouw mooie pad in dit leven.
Je vindt de sleutel naar jezelf!

Sessie Soulkey €250, duur ongeveer 3 uren

Human Design Reading

Human Design is een methode om jezelf beter te leren kennen en hoe je je leven kunt leiden op een manier die daarbij aansluit. Het is gebaseerd op een combinatie van astrologie, chakrasysteem, I Ching, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica. Aan de hand van je precieze geboortemoment wordt je persoonlijke design berekend. Je leert je ware natuur kennen.

Door naar je Human Design Chart te kijken krijg jij een gebruiksaanwijzing van wie je als mens bent, hoe jij de beste beslissingen kan nemen, waar je geconditioneerd wordt door anderen en hoe je het beste kan functioneren in je privéleven, relaties en werk. Als je die gaat begrijpen heb je als het ware een gebruiksaanwijzing voor jezelf voor het leven hier op aarde. Jouw formule tot succes!

Een Human Design Reading gaat je mooie inzichten brengen waaronder ook de rode draad in mijn leven en levensdoel.

Een reactie van een klant is: Ik ben er nog steeds van onder de indruk en merk dat het mij enorm veel rust en vertrouwen brengt🙏🏽

Uitwerken van en online bespreking van jouw design €125