De oplossing die je zoekt zit al in jezelf, ik help je die te vinden.

Mijn werkwijze is een combinatie tussen verschillende methodes: hypnotherapie (klik hier voor meer info hypnotherapie), coaching, lichaamsgericht en energetisch werk. Mijn aanpak is holistisch (lichaam, brein en ziel) en gericht op blijvend en snel jouw trauma’s, blokkades, belemmerende gedachten, gedrag en gevoelens transformeren.  

Jij bent uniek en je hebt het in je om dat te bereiken wat je wilt maar soms heb je daar wat hulp bij nodig. Ik help je nieuwe manieren te vinden buiten die manier waar jij nu last van hebt. Deze nieuwe manieren zitten al in jezelf, daardoor zijn de veranderingen blijvend.

Als je opgroeit ben je blanco en leer je alles van je ouders en omgeving. Je neemt dingen over en ontwikkelt mechanismen om te overleven en liefde te ontvangen. Jij ervaart in het nu problemen door die oude automatische programmeringen in je brein. Deze kunnen echter verandert worden.

Door de therapie ga jij je bevrijden van alles wat niet meer nodig is, de overbodige druk. Jij komt weer in je kracht, in verbinding met jezelf, niet meer afhankelijk van de buitenwereld. Waardoor alles makkelijker gaat en jij lichter gaat leven. Jij wordt gelukkig met wie je werkelijk bent. Dat gun ik iedereen! Praktisch, snel, effectief en beetje vreemd als je het niet kent, maar het werkt!