Na jaren psychiatrie stond IK nu centraal en vond ik mezelf terug!

“Vastlopen, dat is wat ik deed. Ik liep vast in mezelf, en bleef maar rondjes draaien. Ik werd letterlijk gek, jaren behandeling in de psychiatrie waarbij ik wel werd geholpen, maar niet het resultaat behaalde wat ik wou.

Toen kwam Silvia op mijn pad, Silvia had een nieuwe, oordeelloze en open benadering van mijn huidige situatie. Ik ben gewend dat alleen mijn problemen centraal stonden in de hulpverlening, bij Silvia was dit anders. Niet mijn probleem, maar ik stond centraal. 

Door de Warme, menselijke en respectvolle behandeling vond ik mezelf terug. Alle stukjes in mij werden omarmt en gerespecteerd door Silvia. Doordat Silvia dit deed, merkte ik hoe helend dit was. Hierdoor durfde ik mezelf steeds meer te omarmen. Nu ben ik een completer mens, Ik kan en mag de liefde steeds meer voelen. Voor een ander, maar ook voor mezelf. 

Silvia is voor mij een engel op aarde geweest. Ik realiseer me dat dit intens klinkt, maar zo helend en intens ervaarde ik onze samenwerking ook. Ik mocht heel veel leren van Silvia, en dat gun ik jou, als lezer van deze review ook. Stel je hart open en kijk hoe wonderbaarlijk je transformatie kan zijn”